MARI MELANCAP...

HAAAA......Ramai pelik dengar tajuk camni....jom la melancap kalau nak tambah penyakit...gitu sebenarnya...Inilah hobi dan kegemaran budak muda,orang dah kawin pun ada yang masih buat kerja ni.Seronok ek...heheh....korang tau tak kesan dia ape?Ni aku nak list down...korang tengok sendirila,kesan daripada aktiviti "best" korang tu...
1)menyebabkan sakit jantung(serangan tiba-tiba)
2)memendekkan umur,sebab kerap dan sering mengeluarkan air mani yang merupakan zat tubuh
3)stress
4)kulit pucat
5)mudah lesu
6)otak lembap
7)cepat mati pucuk
8)lebih cepat kelihatan tua
9)sukar memuaskan diri dan isteri setelah berkahwin
10)cepat keluar air mani bila bersama isteri
11)zakar mengecil
12)mandul kerana rosak buah zakar
kat atas tu masalah untuk lelaki,ni masalah untuk pompuan pulak kalau suka sangat melancap
1)rosak buah pinggang
2)rosak saluran kencing
3)tekanan darah tinggi
4)haid tidak tetap
5)meningkat berat badan

apa pun keburukannya,aku rase baik melancap dari rogol dan buang bayi...yang rosak,diri sendiri,bukan agama dan bangsa...pikir2 la korang,elok gak korang melancap untuk mengisi masa lapang,dari gi hisap dadah ke,meragut ke,merogol ke,main ngan awek ke,tepuk dada tanya selera daaaa...islam pun ada panduan yang lengkap,renungkanlah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails